Mobile News 05/2016. Airlink MP70
Näkyykö tämä viesti oikein? Voit lukea sen myös
internetselaimellla osoitteessa Mobile News 05/2016
Banner2

Mobile News on informatiivinen uutiskirjeemme, joka sisältää hyödyllistä tietoa Mobile Worldin maahantuomista tuotteista, kampanjoista, sekä asiantuntijatietoa uusimmista käyttökohteista ja -sovelluksista. 

Mikäli tiedät organisaationne muita henkilöitä, joita uutiskirjeen sisältö saattaisi kiinnostaa, olethan ystävällinen ja jälleenlähetät uutiskirjeen eteenpäin organisaationne sisällä


Etsi www-sivuiltamme
oma ratkaisusi:

Sivupalkki_M2MSivupalkki_AjoneuvoonSivupalkki_AntenniksiSivupalkki_AnturiksiSivupalkki_ePaperSivupalkki_signaali


Haluan että minuun otetaan

yhteyttä, klikkaa tästä!

Mobile World Communications Oy Ltd on vuonna 1996 perustettu suomalainen maahantuontiyritys, joka tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia mobiilin- ja langattoman teknologian tuotteita ja ratkaisuja.

Logo


M2M-markkinajohtaja Sierra Wireless on julkaissut uuden erittäin nopean reitittimen LTE-Advanced mobiiliyhteydellä ja Gigabitin WiFi- ja LAN-verkoilla!

Sierra Wireless Airlink MP70

MN2016_05_Mp70

Uusi tehokas Airlink MP70-reititin on suunniteltu tarjoamaan äärimmäistä luotettavuutta hälytys- ja viranomaisajoneuvoihin sekä muihin kriittisiin sovelluksiin.

Airlink MP70 tarjoaa jopa 300 Mbps latausnopeuden uusimmassa LTE-Advanced -mobiiliverkossa sekä tehokkaan ja laajan Gigabitin WiFi- ja Ethernet-lähiverkot.

Edistyksellinen lähiverkko ajoneuvossa (Vehicle Area Network)

Airlink MP70 yhdistää samanaikaisesti ja luotettavasti kaikki ajoneuvossa olevat laitteet ja sovellukset mobiiliverkkoon, sekä mahdollistaa  työskentelyn ajoneuvon ulkopuolella WiFi-yhteydellä kauempana kuin koskaan. Kerätty data voidaan helposti tallettaa ajoneuvosta varikolla WiFi-verkon ylitse.

WiFi-version erittäin tehokas jopa 1,3 Gbps nopeudella toimiva 802.11ac WiFi-verkko (3x3 MIMO) kantaa erittäin laajalle alueelle yhdistäen langattomasti kymmeniä laitteita samanaikaisesti.

Neljän Gigabit Ethernet -portin avulla voidaan MP70:n yhdistää useampi laite myös kiinteästi Ethernet-kaapelilla kiinni.

MN2016_05_Mp70-app

Laajat ominaisuudet ja rakennettu ajoneuvokäyttöön

MN2016_05_Mp70-taka

Airlink MP70 tarjoaa ylivoimaista toimintavarmuutta vaativissa ympäristöissä mm. laitteen kestävän IP64-luokitetun koteloinnin avulla. MP70 on myös suojattu korkeilta jännitevaihteluilta ja virtapiikeiltä. Laite tukee telemetriatietojen keräystä OBD-II väylästä ja mahdollistaa I/O-portin avulla lisälaitteiden monitoroinnin.

Käyttäen hyväksi uusinta GNSS-paikannusjärjestelmää MP70 tarjoaa nopean, luotettavan ja tarkan paikannustiedon vaativimmissakin paikoissa. GNSS:n ominaisuuksien avulla laite osaa ennustaa sijainnin muutokset vaikka yhteys satelliitteihin katoaa esim. tunneleissa ja maanalaisissa parkkipaikoissa. GNSS tukee jopa neljää eri satelliittijärjestelmää (GPS, GLONASS, Galileo ja Beidou) paikannuksen varmistamiseksi.

Ominaisuuksia:

  • 4G LTE-A 300/50 Mbps ja 3G HSPA+
  • Dual SIM
  • 4-porttinen Gbit Ethernet
  • 802.11ac Gbit WiFi-verkko optiona (3x3 MIMO)
  • Serial ja USB ja I/O-liitännät
  • GNSS-paikannus (GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou)
  • mm. IP64, MIL-STD-810G ja E-mark -luokitukset
  • IPsec, GRE, OpenVPN Client
  • Etähallittavissa Sierra Wireless ALMS ja oMM-palveluilla
  • 3 vuoden takuu

Lue lisää täältä!

 

 

Ota yhteyttä:

Mobile World
Communications Oy Ltd

Itälahdenkatu 21 A
00210 HELSINKI

Puh.0207 410 020
Email:info@mobileworld.fi
www.mobileworld.fi

Muita aikaisemmin esiteltyjä tuotteita:

Sierra Wireless Airlink RV50 - uusi Raven sarjan 4G-laite M2M/IoT-sovelluksiin alhaisella virrankulutuksella. Lue lisää! MN2015_10_RV50
Saksalaisen LANCOM systemsin innovatiivinen Wireless ePaper -infojärjestelmä, esim. neuvotteluhuoneiden tilavarauksiin. Lue lisää! MN2015_04_lancomsystem
Dyconin kevyt D2377 -signaalinvoimakkuusmittari 4G, 3G ja 2G verkoille. Lue lisää!

MN2015_06_Dycon-d2377

Ota yhteyttä meihin niin kerromme mielellämme myös muista maahantuomistamme tuotteista!

Mikäli tiedät organisaationne muita henkilöitä, joita uutiskirjeen sisältö saattaisi kiinnostaa, olethan ystävällinen ja jälleenlähetät Mobile News-uutiskirjeen eteenpäin organisaationne sisällä.

 

   

Etkö ole uutiskirjeen alkuperäinen vastaanottaja?
Voit rekisteröityä Mobile News –postituslistalle
täällä

Mikäli haluat peruuttaa uutiskirjeen, ole ystävällinen ja klikkaa tästä

Uutiskirjeen osoitelähteet: Mobile World Communications Oy:n
asiakasrekisteri, 
TTU rekisterit ja KohdistamiskoneB2B / Fonecta Oy p. 020 442 2291