Mobile News 08/2015. Cradlepoint varayhteyslaitteet.
Näkyykö tämä viesti oikein? Voit lukea sen myös
internetselaimellla osoitteessa Mobile News 08/2015
Banner2

Mobile News on informatiivinen uutiskirjeemme, joka sisältää hyödyllistä tietoa Mobile Worldin maahantuomista tuotteista, kampanjoista, sekä asiantuntijatietoa uusimmista käyttökohteista ja -sovelluksista. 

Mikäli tiedät organisaationne muita henkilöitä, joita uutiskirjeen sisältö saattaisi kiinnostaa, olethan ystävällinen ja jälleenlähetät uutiskirjeen eteenpäin organisaationne sisällä


Etsi www-sivuiltamme
oma ratkaisusi:

Sivupalkki_M2MSivupalkki_AjoneuvoonSivupalkki_AntenniksiSivupalkki_AnturiksiSivupalkki_ePaperSivupalkki_signaali


Haluan että minuun otetaan

yhteyttä, klikkaa tästä!

Mobile World Communications Oy Ltd on vuonna 1996 perustettu suomalainen maahantuontiyritys, joka tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia mobiilin- ja langattoman teknologian tuotteita ja ratkaisuja.

cradlepoint-logo

Specializing in Small & Micro Branch, IoT M2M & Transportation, Failover or Application Specific, and Small Business, Cradlepoint's award-winning 4G LTE networking platforms are purpose built for Distributed & Mobile Enterprises with hundreds or thousands of locations.

Cradlepoint AER-sarja - Advanced Edge Routing Solutions

CradlePoint on tuonut markkinoille vaativaan yrityskäyttöön tarkoitetun uuden AER-sarjan.

AER-reitittimen ylivoimaiset ominaisuudet on suunniteltu yhdistämään yrityksen pää- ja sivukonttorit ja toimimaan yksittäisen toimipisteen esim. kaupan, hotellin tai apteekin ainoana varmatoimisena tietoliikennelaitteena.

Cradlepoint AER-sarjan (Advanced Edge Routing) reitittimet ovat pilvipohjaisesti hallittavia ja erittäin luotettavia reunareititinlaitteita. AER-sarjan laitteet varmistavat Internet-yhteydet kiinteillä ja 4G LTE -yhteyksillä, sisältävät tehokkaan WiFin sekä mahdollistavat tietoturvan keskitetyn hallinnan. Laitteet tarjoavat suojatut yhteydet esim. luottokorttilukijoiden maksuliikenteelle, yrityksen työntekijöille ja laitteille sekä langattomalle vierailijaverkolle.

AER-sarjan reitittimet ovat loistava valinta, kun verkkoyhteydeltä vaaditaan ehdotonta luotettavuutta tai kun kiinteiden yhteyksien kustannukset ovat korkeat tai saatavuus ongelmallista. AER-sarjan reitittimellä voit ottaa käyttöön toimipisteen Internet-yhteydet jo ensimmäisenä päivänä.

AER-reitittimet ja niiden pilvipohjainen hallintaportaali, Enterprise Cloud Manager, on suunniteltu yrityksille, joilla toimipisteitä sijaitsee useammassa paikassa. Hallintaportaalin avulla reitittimien keskitetty hallinta on helppoa, niiden käyttöönotto on nopeaa sekä käytössäsi on laitteiden analytiikka.

Katso Cradlepointin Webinaari aiheesta täältä!

Cradlepoint AER3100

Uusi Cradlepoint AER3100 on all-in-one verkkoratkaisu sisältää koko toimipisteen laitteet yksissä kuorissa: reitityksen, luotettavat 4G LTE -yhteydet kahdella radiomoduulilla, tietoturvan hallinnan (Unified Threat Managemet), tuen yksityisille verkoille ja tehokkaan WiFin. AER3100 on loistava ratkaisu haarakonttoreiden kasvaviin tarpeisiin ja yhdistämään yrityksen eri toimipisteitä keskenään.

Cradlepoint AER3100 on saatavilla kahdella 3G/ 4G LTE- radiomoduulilla, joihin kumpaakin voidaan liittää kaksi kappaletta SIM-kortteja. Yhteensä AER3100-reitittimessä voi olla siis käytössä neljän eri mobiilioperaattorin nopea LTE-yhteys, joista kaksi voi olla samanaikaisesti käytössä.

Lue lisää laitteesta täältä!

Ominaisuuksia

 • 4G LTE -yhteydet MC400-radiomoduulilla
  • Optio kahdelle radiomoduulille
  • Kaksi SIM-korttipaikkaa per moduuli
 • WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac 
 • 13 kpl 10/100/1000 Ethernet-porttia (4xPoE)
 • WiFi WAN yhteytenä
 • Failover/Failback
 • Loadbalancing
 • IP Passthrough
 • Tuki aktiiviselle GPS:lle

 MN2015_08_AER3100_2

 

 

 

 

Ota yhteyttä:

Mobile World
Communications Oy Ltd

Itälahdenkatu 21 A
00210 HELSINKI

Puh.0207 410 020
Email:info@mobileworld.fi
www.mobileworld.fi

AER2100

Cradlepoint AER2100 on ensimmäinen uuden sukupolven pilvipohjaisesti hallituista all-in-one 4G LTE -verkkoratkaisuista, jotka auttavat yrityksiä saavuttamaan ehdotonta luotettavuutta Internet-yhteydeltä turvallisesti ja joustavasti.

Lue lisää tuotteesta täältä.

Ominaisuuksia

 • Optimoitu WAN Diversiteettia varten
 • 4G LTE -yhteydet MC400-radiomoduulilla
  • Optio kahdelle radiomoduulille
  • Kaksi SIM-korttipaikkaa per moduuli
 • Nopeat WiFi-yhteydet: 802.11 a/b/g/n/ac
 • 5 kpl 10/100/1000 Ethernet-porttia
 • Failover/Failback
 • Loadbalancing
 • IP Passthrough
 • Tuki aktiiviselle GPS:lle

MN2015_08_AER2100

 

Ota yhteyttä meihin niin kerromme mielellämme myös muista maahantuomistamme tuotteista!

   

Etkö ole uutiskirjeen alkuperäinen vastaanottaja?
Voit rekisteröityä Mobile News –postituslistalle
täällä

Mikäli haluat peruuttaa uutiskirjeen, ole ystävällinen ja klikkaa tästä

Uutiskirjeen osoitelähteet: Mobile World Communications Oy:n
asiakasrekisteri, 
TTU rekisterit ja KohdistamiskoneB2B / Fonecta Oy p. 020 442 2291