Mobile News 04/2015. LANCOM Wireless ePaper
Näkyykö tämä viesti oikein? Voit lukea sen myös
internetselaimellla osoitteessa Mobile News 04/2015
Banner2

Mobile News on informatiivinen uutiskirjeemme, joka sisältää hyödyllistä tietoa Mobile Worldin maahantuomista tuotteista, kampanjoista, sekä asiantuntijatietoa uusimmista käyttökohteista ja -sovelluksisista. 

Mikäli tiedät organisaationne muita henkilöitä, joita uutiskirjeen sisältö saattaisi kiinnostaa, olethan ystävällinen ja jälleenlähetät uutiskirjeen eteenpäin organisaationne sisällä


Etsi www-sivuiltamme
oma ratkaisusi:

Link1Link1Link3LInk4Link5


Haluan että minuun otetaan

yhteyttä, klikkaa tästä!

Mobile World Communications Oy Ltd on vuonna 1996 perustettu suomalainen maahantuontiyritys, joka tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia mobiilin- ja langattoman teknologian tuotteita ja ratkaisuja.

Tuoteuutuuksia:

LANCOM Wireless ePaper

MN2015_04_lancomlogo

LANCOM Systems tuo markkinoille uuden innovatiivisen LANCOM Wireless ePaper -järjestelmän.

 Wireless ePaper -järjestelmä

Uusi LANCOM Wireless ePaper on moderni, digitaalinen ja täysin langaton tapa esittää julkisissa tiloissa esim. hinta- ja tuotetietoja, huone-, tila- ja pöytävarauksia tai muita opasteita.

Attraktiivisen järjestelmän käyttökohteita on lukuisia ja kaikissa saavutetaan tehokas ja nykyaikainen yleisilme, kustannustehokkuus sekä nopea, täsmällinen ja helppokäyttöinen informaatiokanava. Wireless ePaperin ansiosta vanhat ilmoitustaulut ja muut tilanvarauslaput ovat nyt historiaa.

LANCOM Wireless ePaper -järjestelmä koostuu kolmesta eri elementistä:

 • Tiedonsiirrosta vastaavasta LANCOM Wireless -tukiasemasta
 • LANCOM Wireless ePaper Server -hallintaohjelmasta, jonka avulla hallitaan järjestelmää sekä näyttöjen esittämää tietoa
 • ePaper-näyttöpaneeleista, jotka esittävät halutun informaation

MN2015_04_lancomsystem

 


Langattomat ja erittäin vähävirtaiset ePaper-näytöt

Uuden ePaper-teknologian ansiosta näytöt ovat täysin langattomia, joten ne voidaan sijoittaa helposti haluttuun paikkaan ilman asentajan apua ja toimivat vähävirtaisuuden takia jopa useita vuosia ilman latausta. Mustavalkoiset näytöt soveltuvat loistavasti tekstin ja monenlaisen grafiikan kuten huonevarausten ja hintatietojen näyttämiseen.

 • Asennus ilman virta- tai Ethernet-kaapelia
 • Akkujen käyttöaika jopa 5 - 7 vuotta
 • Saatavilla koot 7.4“, 4.4“ ja 2.7“
 • Helposti luettavissa kirkkaassakin päivänvalossa
 • Useita turvallisia kiinnitysratkaisuja ja pöytätelineitä
 • Helposti hallittavissa ePaper Server -ohjelmistolla

Keskitetty hallinnointi jopa tuhansille näytöille

LANCOM Wireless ePaper Server -hallintaohjelman avulla hallinnoidaan ja konfiguroidaan koko Wireless ePaper -järjestelmä sekä päivitetään keskitetysti näyttöjen esittämä informaatio.

 • Halutun informaation, kuten tuote- tai hintatiedon tms. nopea jakelu samanaikaisesti kaikkiin haluttuihin näyttöihin jopa maanlaajuisesti
 • Näyttöjen tilojen seuranta ja hallinta
 • Liitäntäpinta kalenteriohjelmiin sekä ERP-järjestelmiin
 • Mukana kuva- ja kalenterimalleja käyttöönoton avuksi

Luotettava langaton yhteys

Tietoliikenneyhteys Wireless ePaper -näytöille tapahtuu ammattitasoisilla Lancomin Wireless -tukiasemilla. Tehokkaan WLAN-teknologian ansiosta yhdellä tukiasemalla voidaan hallita ePaper-näyttöjä jopa 2000 m² alueella. Samalla laite toimii myös perinteisenä WLAN-tukiasemana muille käyttäjille, joten erillisiä tukiasemia ei tarvita.

Tukiasemaan on mallista riippuen integroitu jopa neljä radiomoduulia; Kaksi samanaikaisesti jopa 300 Mb nopeudella toimivaa 2.4 ja 5 GHz WLAN-moduulia, Bluetooth-moduuli iBeacon-teknologian lähialueen paikkatietopalveluun sekä radiomoduuli ePaper-näyttöjen päivitykseen.

 

Ota yhteyttä:

Mobile World
Communications Oy Ltd

Itälahdenkatu 21 A
00210 HELSINKI

Puh.0207 410 020
Email:info@mobileworld.fi
www.mobileworld.fi

MN2015_04_lancom_skene

Kokonaisjärjestelmä on edullinen, alkaen vain 50€/näyttö

Wireless ePaper on edullinen investointi, jolla on pitkä käyttöikä ja hyvä investoinnin tuottavuus. Esimerkkilaskelmamme mukaisesti 50 näytön kokonaisjärjestelmän hinnaksi muodostuu edullisimmillaan alle 50€/näyttö ja eliniän mukainen kustannus n. 7€/vuosi. Hinnat Alv 0%

LANCOM Wireless ePaper –järjestelmän sovelluskohteita on lukuisia, mutta kaikissa ePaper toimii yhtä ylivoimaisesti. LANCOM Wireless ePaper näyttää haluttua informaatiota helposti, keskitetysti, nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteydessä niin kerromme lisää puh. 0207 410 020 tai sähköpostitse matti.onnelainen@mobileworld.fi   

LANCOM Systems GmbH on vuonna 1995 perustettu saksalainen korkeatasoisten ammattikäyttöön rakennettujen tietoliikennetuotteiden valmistaja. Lancom on menestynyt tietoliikennemarkkinoilla vaativaan yrityskäyttöön suunnitelluilla VPN- ja WLAN-ratkaisuillaan.

Lue lisää tuotteesta täältä!

   

Etkö ole uutiskirjeen alkuperäinen vastaanottaja?
Voit rekisteröityä Mobile News –postituslistalle
täällä

Mikäli haluat peruuttaa uutiskirjeen, ole ystävällinen ja klikkaa tästä

Uutiskirjeen osoitelähteet: Mobile World Communications Oy:n
asiakasrekisteri, 
TTU rekisterit ja KohdistamiskoneB2B / Fonecta Oy p. 020 442 2291